mandag 19. november 2012

Asiatisk på 1-2-3

Prøv indonesisk wokgryte!
Enkelt, godt og sunt :-)
 
 
Til 4 personer trenger du:
4 kyllingfileter
et par never finsnittet kinakål
1 rød chili
1 rødløk i båter
4 dl kokosmelk
1 gul paprika i strimler
1 sitrongress
1 ts karri
1 ss revet frisk ingefær
2 hvitløkfedd, hakket
saften av 1/2 lime 
frisk koriander


1. Skjær kyllingen i strimler, og stek i olje i en varm wok eller panne.
Rens chili for frø og hinner, og finhakk.
2. Ha kokosmelk i en kjele, og tilsett kylling, chili, løk og paprika.
La det småkoke et par minutter. Ha i ingefær, hvitløk og limesaft. Smak til med salt.
3. Del sitrongresset i fire deler. Det skal ikke spises, bare ligge i pannen for å gi god smak.
4. Tilsett kinakålen og vend rundt.
 
Serveres med jasminris og et dryss koriander.
God middag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar