tirsdag 6. november 2012

Peanøttwok

"Dette er så godt at du kommer til å kjøre reprise hver uke,"
står det i oppskriften jeg har klippet ut fra KK.
Stemmer det, ja ;-)
 
 
Hverdagswok med helgesmak (4 personer)
400 g kjøttdeig av svin
2 ss olje
2 gulrøtter i tynne skiver
3 stilker stangselleri i tynne skiver
2 dl vann
1/4 dl østerssaus
1 ts sesamolje
2 ss revet frisk ingefær
2 hvitløkfedd, knust
2 ss hakket frisk koriander
1,5 dl peanøtter
 
 
1. Stek kjøttdeigen raskt med litt olje i en varm panne.
Ta kjøttdeigen ut av pannen.
2. Stek gulrøtter og stangselleri raskt. Legg kjøttdeigen tilbake
og tilsett vann, østerssaus, sesamolje, ingefær og hvitløk.
3. Stek peanøttene gylne i en tørr panne. Varm opp woken, strø på peanøtter og koriander,
og server med kost ris, nudler eller brød.
 

Jeg lager alltid ekstra stor porsjon.
Restene havner i matboksen til skolebarna. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar