onsdag 5. desember 2012

Himmelsk spiselig presang

 
Hjemmelaget hasselnøtt- og sjokoladepålegg:
supergodt, veldig enkelt og uten sukker!
 
  
Perfekt som gave
eller for å øke populariteten på hjemmebane :-)

 
Hasselnøtt- og sjokoladepålegg
Du trenger:
200 g hasselnøtter
1/2 dl flytende honning
(kan ha i mer til slutt hvis det blir litt lite søtt for de små :-)
3 ss kakao
3/4 dl hasselnøtt- eller valnøttolje

 
Slik gjør du:
1. Sett ovnen på 175 grader
2. Legg nøttene på en stekeplate og stek dem i 13-15 minutter.
Skallet bør bli nesten svart og løsne fra nøttene.
3. Gni bort skallet med et rent kjøkkenhåndkle.
4. Miks de varme nøttene i en kjøkkenmaskin til du nesten har smør.
Ha i honning, kakao og olje. Miks litt til.
5. Fyll pålegget på rene glass. 


 Nam - nam!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar